Постачання продуктів для ЗСУ за новою процедурою: Міноборони почало укладати договори

У Міноборони повідомили про підсумки конкурсу на постачання продуктів харчування для ЗСУ.
Постачання продуктів для ЗСУ за новою процедурою: Міноборони почало укладати договори
Ілюстративне фото / Getty Images

Міністерство оборони почало укладати перші договори на постачання продуктів харчування для Збройних сил України за новою процедурою. Про це повідомила пресслужба відомства.

Читайте також:

"Міністерством оборони України за результатами проведених через систему Prozorro торгів станом на 21 червня укладено перші три договори з компаніями-переможцями на постачання продуктів харчування для Збройних сил України відповідно до Каталогу продуктів харчування", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що всього вже визначено 19 переможців з 22. Ще по 16 переможцями конкурсу наразі здійснюється підготовка договорів для їх підписання, внесення переможцями конкурсу депозитів на рахунок міністерства, як того вимагає тендерна документація.

Читайте також:

Ще за трьома процедурами з загальних 22 було відхилено всіх учасників у зв'язку з невідповідністю їх ціновим пропозиціям умови оголошення. По них оголошено повторні торги.

У міністерстві додали, що також триває низка судових процесів, на яких розглядаються позови окремих учасників торгів. Зміст позовних заяв різний, але здебільшого їхня суть полягає в претензіях до роботи Колегіального органу Міноборони України з питань оборонних закупівель.

Читайте також:

При цьому з метою максимального громадського контролю за процесом закупівель Міноборони ввело до складу Колегіального органу з питань оборонних закупівель представника Громадської антикорупційної ради при Міноборони.

Раніше ми писали, що з початку 2023 року Державна митна служба України спільно з Міністерством оборони виявили 653 випадки неотримання гуманітарної допомоги військовослужбовцями.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK