Власник ChatGPT запускає власну криптовалюту - що відомо

Для ідентифікації користувачів компанія планує використовувати технологію сканування сітківки ока.
Власник ChatGPT запускає власну криптовалюту - що відомо
Ілюстративне фото / depositphotos

Криптовалютний проект Worldcoin, заснований генеральним директором компанії-творця ChatGPT Семом Альтманом у понеділок запускає власний токен. Про це повідомляє Reuters.

Читайте також:

У виданні повідомили, що для ідентифікації користувачів компанія планує використовувати технологію сканування сітківки ока.

"Основною пропозицією проекту є його World ID, обліковий запис, який можуть отримати лише справжні люди. Щоб отримати World ID, клієнт реєструється для особистого сканування райдужки ока за допомогою "кулі" Worldcoin... як тільки сканування підтвердить, що це справжня людина, створюється World ID", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що цей проект з моменту бета-тестування налічує вже 2 мільйони користувачів, і після запуску Worldcoin розширить свою присутність до 35 міст у 20 країнах. Додатковим бонусом для тих, хто зареєструється в певних країнах, стане отримання токена криптовалюти Worldcoin WLD.

За словами творців проекту, World ID будуть необхідні в епоху чат-ботів зі штучним інтелектом, таких як ChatGPT, які виробляють напрочуд схожу на людську мову. Світові ідентифікатори можна використовувати, щоб відрізнити реальних людей від ботів ШІ в Інтернеті.

Раніше українські правоохоронці та ФБР ліквідували мережу сервісів для обміну криптовалюти. Сервіси надавали можливість кіберзлочинцям легалізувати активи, отримані як "викупи" від атак вірусами-шифрувальниками.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK