В Україні заблокували обмінники, які використовували російські платіжні системи

Обмінні операції проводилися без відображення у бухгалтерському та податковому обліку, з використанням підроблених документів на переказ, платіжних карток тощо.
В Україні заблокували обмінники, які використовували російські платіжні системи
Ілюстративне фото / depositphotos

Детективи Бюро економічної безпеки України та кіберспеціалісти СБУ виявили тіньову схему грошових переказів через заборонені в Україні російські платіжні системи Юmoney та Webmoney. У ході обшуків вилучили 60 млн. гривень. Про це повідомляє БЕБ.

Читайте також:

Повідомляється, що через підпільні пункти обміну онлайн обмінники проводили транзакції криптовалюти, електронних грошей, російського рубля. Обмінні операції проводилися без відображення у бухгалтерському та податковому обліку, з використанням підроблених документів на переказ, платіжних карток тощо.

"Легалізація коштів здійснювалася на користь спецслужб країни-агресора, представників "хакерського середовища", а також клієнтів із високоризикового сегменту", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що проект "Армія відновлення" працює вже у 18 регіонах. До виконання суспільно корисних робіт у рамках проекту залучено понад 30 тисяч безробітних.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK