Режим Путіна - це "Жигулі" без дзеркал, але з "ядеркою" у багажнику - ГУР

Бунт Пригожина перетворив президента РФ на слабкого дідуся-параноїка - переляканого, але й мстивого, заявив Вадим Скібіцький.
Режим Путіна - це "Жигулі" без дзеркал, але з "ядеркою" у багажнику - ГУР
Заступник начальника ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький / Соцсети

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький порівняв путінську систему влади із "Жигулями" без дзеркал, але з ядерною боєголовкою у багажнику. Про це повідомив Скібіцький в інтерв'ю північномакедонському виданню Civilmedia.mk.

Читайте також:

"Так, путінська техніка має тріщини, корозію. Це кремлівські "Жигулі", які не мають дзеркал і в багажнику є ядерна боєголовка. Повстання Пригожина показало не лише тріщини, а й нездатність російського диктатора утримати кермо", - зазначив Скибицький.

Він нагадав, що за 36 годин бойовики збили 8 одиниць російської військової авіації, загинуло кілька десятків військовослужбовців, зокрема, пілоти. Водночас, вагнерівці ледь не захопили ядерний об'єкт "Воронеж-45".

"Як кажуть, відчуйте різницю: чекістський ватажок, який будував імідж на браваді "топити терористів в унітазі", перетворився на слабкого дідуся-параноїка - переляканого, але і мстивого, про що свідчать чищення в російській окупаційній армії, що почали " з метою виявлення та покарання тих, хто підтримував Пригожина", - сказав Скібіцький.

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі отруїлися 17 офіцерів РФ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK