Воєнкому на Одещині вручили 4 протоколи про корупцію: що порушив

Воєнком паралельно керував кількома житлово-сервісними центрами та незаконно отримував додаткову зарплату.
Воєнкому на Одещині вручили 4 протоколи про корупцію: що порушив
Начальнику одного з районних ТЦК на Одещині вручили 4 протоколи про корупцію / npu.gov.ua

На Одещині начальнику одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) вручили 4 протоколи про корупцію. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

"Посадовець порушив встановлені законом України обмеження щодо зайняття іншою оплачуваною діяльністю (крім викладацької, наукової та творчої діяльності, медичної та суддівської практики, інструкторської практики зі спорту) або підприємницькою діяльністю", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в поліції, фігурант, окрім основного місця роботи, всупереч ЗУ "Про запобігання корупції" перебував на керівних посадах чотирьох житлово-сервісних центрів та незаконно отримував додаткову заробітну плату. За майже два роки махінацій порушнику було нараховано майже 210 тис. грн додаткового доходу.

Читайте також:

Відповідно до ч. 1 ст. 172-4 (порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу від 5100 до 8500 грн із конфіскацією отриманого доходу.

Зазначається, що протоколи про адміністративні правопорушення скеровані до Овідіопольського районного суду Одеської області.

Раніше ми писали, що поліцейські вручили протокол про корупцію воєнкому ТЦК одного з районів Києва.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK