Нова пошта працюватиме ще у двох країнах: що відомо

Можна буде відправити або отримати документи та посилки до 30 кг.
Нова пошта працюватиме ще у двох країнах: що відомо
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Із середини вересня Нова пошта запустить послугу адресної доставки в Латвії та Естонії. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

"Уже із середини вересня українці зможуть замовляти кур'єра від Нової пошти в будь-яке місто Латвії та Естонії, щоб швидко отримувати посилки з України або відправляти їх рідним додому, в Україну. Це буде вже сьома та восьма країна Європи, у яких працюватиме Nova Post" , - йдеться в повідомленні.

Кур’єрська служба працюватиме в будні дні з 8:00 до 17:00, можна буде відправити або отримати документи та посилки до 30 кг. Доставка - від 5 днів.

Щоб відправити посилку з адреси, потрібно буде оформити заявку на виклик кур'єра на сайті Nova Post або в мобільному додатку. 

Читайте також:

"У Латвії та Естонії ми будемо стартувати з послуги кур'єрської доставки, щоб відправити в Україну або доставити з України. Адже це саме ті логістичні сервіси, якими мешканці цих країн користуються найчастіше. Відкриття першого відділення Nova Post у Латвії очікується у жовтні, в Естонії - у листопаді", - зазначила CEO Nova Post у Литві, Латвії та Естонії Світлана Книжка.

Раніше ми писали, що Нова пошта відкрила перше відділення в Берліні. Німеччина стала п'ятою країною ЄС, де з'явилося відділення Nova Post.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK