Справа Фірташа: ще троє керівників облгазів отримали підозри

Правоохоронці продовжують розслідувати корупційні схеми підсанкційного олігарха Фірташа та топменеджменту підконтрольних йому компаній.
Справа Фірташа: ще троє керівників облгазів отримали підозри
Дмитро Фірташ / flickr.com

За матеріалами Служби безпеки України повідомлено про підозру ще трьом керівникам "облгазів Фірташа". Про це розповіли в СБУ.

Читайте також:

Так, Служба безпеки та БЕБ продовжують розслідувати корупційні схеми підсанкційного олігарха Дмитра Фірташа й топменеджменту підконтрольних йому компаній.

"Цього разу задокументовано злочинну діяльність голів правлінь "Волиньгазу", "Криворіжгазу" та "Чернігівгазу", які теж причетні до розкрадання блакитного палива з газотранспортної системи України", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що ці компанії фактично контролюються менеджментом ТОВ "Регіональна газова компанія" (РГК, афілійована до Фірташа), яке загалом управляє 20 міськ- та облгазами, що становить 70% усіх газорозподільних мереж України.

За матеріалами СБУ посадовцям повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 209 Кримінального кодексу України.

Читайте також:

Загалом оголошено про підозру вже 11-ти керівникам окремих облгазів і чотирьом функціонерам фінансово-промислової групи Фірташа.

Раніше ми писали, що Бюро економічної безпеки спільно зі Службою безпеки викрили масштабну схему розкрадання блакитного палива з газотранспортної системи України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK