Відключення світла взимку: у Міненерго розповіли, до чого готуватися

За словами Галущенка, енергосистема буде готова для проходження зимового сезону.
Відключення світла взимку: у Міненерго розповіли, до чого готуватися
Міністр енергетики України Герман Галущенко / mev.gov.ua

Енергетичну інфраструктуру України готують до ефективної роботи взимку. Якщо не буде нових серйозних пошкоджень через російські обстріли, відключень світла не очікується. Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко.

Читайте також:

"Енергосистема буде готова до зими, є всі необхідні ресурси для проходження опалювального зимового сезону без відключень електроенергії. Але не виключені наслідки ворожих терористичних атак, які мі не можемо прогнозувати. Мета ворога - досягти блекауту в Україні. Минулої зими ми багато чому навчилися з погляду втримання енергосистеми, але удари ворога можуть бути модифіковані", - розповів він.

Очільник Міненерго наголосив, що в разі відсутності нових серйозних пошкоджень через ворожі обстріли не планується вводити обмеження в подачі електроенергії споживачам.

Читайте також:

"Якщо і будуть відключення світла, то вони будуть наслідком атак на нашу енергосистему і матимуть тимчасовий характер", - додав міністр.

Нагадаємо, щоб мінімізувати ризики та потенційні проблеми, які можуть виникнути під час проходження прийдешньої зими, українцям необхідно підготуватися.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK