"Робить ставку на війну в Україні": скільки РФ хоче витратити на армію у 2024 році

У Зеленського розкрили витрати Путіна на війну в Україні.
"Робить ставку на війну в Україні": скільки РФ хоче витратити на армію у 2024 році
Ілюстративне фото / Getty Images

У 2024 році президент РФ Володимир Путін хоче витратити на армію 11 трлн рублів. Це 112 млрд дол., що майже вдвічі більше, ніж у 2023 році, повідомляє керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак.

Читайте також:

"Росія робить ставку на війну і готова вкладати все, що має, у вбивство українців. У 2024 році божевільний Путін вирішив витратити на армію рекордні 11 трильйонів рублів", - написав він у Telegram.

Єрмак зазначив, що вперше в історії оборонні витрати стануть найбільшою статтею бюджету РФ. Фактично 39% федерального бюджету піде на війну. 

Читайте також:

"У таких умовах санкції здатні остаточно поховати російську економіку, оскільки з такими витратами на війну в майбутньому в РФ немає шансів уникнути економічного краху. Санкції повинні його пришвидшити, закласти основи занепаду", - йдеться в повідомленні.

На тлі цього Єрмак наголосив, що Україні потрібно більше підтримки та озброєнь.

Читайте також:

"Потрібно знищити російський ВПК, щоб кремль не міг виробляти ракети й ударні БПЛА, а також техніку. Ми будемо готові й переможемо Росію на полі бою. Божевільні витрати на армію в РФ - це агонія режиму", - підсумував керівник Офісу Президента України.

Раніше ми писали, що представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибіцький порівняв путінську систему влади з "Жигулями" без дзеркал, але з ядерною боєголовкою в багажнику.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK