Рух громадського транспорту під час тривог у Києві: що вирішили в КМВА

Як і раніше, транспорт буде довозити пасажирів до найближчого укриття.
Рух громадського транспорту під час тривог у Києві: що вирішили в КМВА
Ілюстративне фото / EPA/UPG

У Києві продовжили заборону руху громадського транспорту під час повітряних тривог. Таке рішення обумовлене заходами безпеки. Про це повідомили в Telegram-каналі Київської міської військової адміністрації.

Читайте також:

Як розповіли в КМВА, Рада оборони Києва розглянула звернення Постійної комісії з питань транспорту, зв'язку та реклами щодо електронної петиції про "Відновлення руху наземного транспорту під час повітряних тривог (автобус, трамвай, тролейбус)".

"Після обговорень було прийняте рішення подовжити заборону руху громадського транспорту під час повітряних тривог. Як і раніше, транспорт буде довозити пасажирів до найближчого укриття, перевезення людей плановими маршрутами під час тривог заборонено. Таке рішення обумовлене заходами безпеки. Тому прошу звернути на це увагу і сумлінно дотримуватися встановлених правил", - прокоментував начальник КМВА Сергій Попко.

Нагадаємо, за словами мера Києва Віталія Кличка, столична влада не збирається підвищувати ціну на проїзд у громадському транспорті, поки триває широкомасштабна війна в Україні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK