В Одесі громадський транспорт працюватиме в комендантську годину

В Одесі електротранспорт курсуватиме вночі.
В Одесі громадський транспорт працюватиме в комендантську годину
Ілюстративне фото / depositphotos.com

З понеділка, 18 вересня, в Одесі частина громадського електротранспорту працюватиме під час комендантської години. Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Читайте також:

За його словами, відповідний наказ було підписано військовим командуванням та керівництвом обласної військової адміністрації.

Голова ОВА пояснив, що необхідність у цьому виникла через проблеми, з якими стикаються люди, котрі приїжджають до Одеси в нічний час.

Читайте також:

"Люди, які приїжджають на міжнародних автобусних рейсах, вимушені до завершення комендантської години перебувати в автобусі або на території вокзалу", - написав він у Telegram.

У зв'язку з цим міській владі доручено продовжити роботу трамвайного маршруту №7 сполученням 11 ст. Люстдорфської дороги - вул. Паустовського та тролейбусного маршруту №8 сполученням завод Суперфосфатний - Залізничний вокзал у нічну пору доби.

Читайте також:

Кіпер зазначив, що тепер щоночі о 23:00, 00:30, 02:00 та 03:30 вони будуть починати рух за своїми маршрутами. 

Раніше ми писали, що з 25 вересня в Києві вводяться пропуски нового формату на авто для пересування містом під час комендантської години.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK