Скільки може тривати війна в Україні: Буданов зробив новий прогноз

Буданов сказав, скільки ще може тривати війна в Україні.
Скільки може тривати війна в Україні: Буданов зробив новий прогноз
Кирило Буданов / t.me/DIUkraine

Росія може вести війну проти України максимум до 2026 року. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю "Українській правді".

Читайте також:

"По оцінці економіки, без особливих проблем Росія може її собі дозволити до 2025 року. За кількістю техніки - до 2026 року максимум. Можливо, трохи швидше, тому що темпи відновлення техніки, які відбуваються зараз у них, не такі високі. Тобто ми виходимо з вами десь на 2025 рік. По людському ресурсу, очевидно, що їм вистачить надовго. Але хто б там не казав, якщо оцінювати сукупно наш людський ресурс, то там теж надовго. У нас країна не така маленька", - розповів Буданов.

За його словами, РФ воює мобілізованими, відчуває брак боєприпасів, брак озброєнь.

Читайте також:

Також у голови ГУР запитали, коли у війні настане час для переговорів.

"Цього не можна допускати. По-перше, це буде зрада людей, які залишаться на окупованих територіях. По-друге, неправильно з точки зору пам'яті тих, хто загинув, і тих, хто зараз воює. Можливість для дипломатії буде в той момент, коли війна буде завершена", - відповів Буданов.

Нагадаємо, за словами начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова, повернення України до міжнародно визнаних кордонів 1991 року є єдиним варіантом завершення російсько-української війни.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK