"Ця зима буде важчою за минулу": голова ДТЕК назвав причину

За словами голови ДТЕК, хоча систем ППО може бути недостатньо для можливої інтенсивності обстрілів, ситуація з цим видом захисту покращується з кожним місяцем.
"Ця зима буде важчою за минулу": голова ДТЕК назвав причину
Ілюстративне фото / EPA/UPG

Майбутня зима в Україні може бути важчою, ніж минулого року, через імовірні масовані обстріли енергосистеми з боку РФ. Проте військові та енергетики готові реагувати на них. Про це заявив голова ДТЕК Максим Тімченко на пресконференції, передає "Інтерфакс-Україна" .

Читайте також:

"Ця зима, напевно, буде важчою за минулу. Готуємося не тільки ми, а й наші вороги. Думаю, удари будуть інтенсивнішими. Крім того, у нас через попередні обстріли менші резерви потужності", - сказав він.

За словами Тімченка, хоча систем ППО може бути недостатньо для можливої інтенсивності обстрілів, ситуація з цим видом захисту покращується з кожним місяцем.

Читайте також:

"З іншого боку, ми багато чому навчилися, і навіть для таких ситуацій, які були 23 листопада (блекаут - ред.), ми знайшли рішення", - наголосив голова ДТЕК.

Раніше ми писали, що тривалість графіків можливих відключень світла після відновлення масованих атак РФ на енергетичні об'єкти залежить від того, яким у цей день буде електроспоживання і якими будуть можливості електростанцій виробити цю електроенергію.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK