Росія може вдатися до енергетичного терору, але в більшому масштабі, - Зеленський

За словами Зеленського, перед зимою слід зосередитися на гібридних терористичних загрозах від Росії.
Росія може вдатися до енергетичного терору, але в більшому масштабі, - Зеленський
Президент України Володимир Зеленський / president.gov.ua

Цієї зими РФ може знову вдатися до енергетичного терору, але вже в більшому масштабі. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу перед лідерами країн спільноти Joint Expeditionary Force.

Читайте також:

Зеленський зазначив, що перед зимою варто зосередитися насамперед на гібридних терористичних загрозах від Росії. 

"Ми бачили торік, на що Кремль робив ставку, а саме на удари по енергетичній інфраструктурі, щоб знищити основу сучасного життя. Передбачаємо, що цієї зими Росія спробує повторити свою тактику терору, тільки в більшому масштабі. Важливо зараз бути готовими до будь-яких терактів, до будь-яких дій Росії. Ми повинні витримати цю битву", - сказав глава держави.

За його словами, протиповітряна оборона, а саме захист українських міст, енергетичної інфраструктури та експортних коридорів у Чорному морі, є ключовим у перемозі в зимовій битві для України. 

Читайте також:

"Кремль повинен почати звикати до своїх програшів. І, зокрема, програш другої зими, програш його енергетичного терору однозначно додасть сили всім нам. І вести Росію програшами далі буде простіше", - наголосив Президент України.

Раніше ми писали, що майбутня зима в Україні може бути важчою, ніж минулого року, через імовірні масовані обстріли енергосистеми з боку РФ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK