Відключення світла: майже 100 населених пунктів України знеструмлено через негоду

У Міненерго розповіли про ситуацію в енергосистемі на 26 жовтня.
Відключення світла: майже 100 населених пунктів України знеструмлено через негоду
Ілюстративне фото / EPA/UPG

В Україні через негоду знеструмлено 98 населених пунктів у 5 областях, унаслідок обстрілів - 14,5 тис. споживачів у Донецькій області. Про це повідомили в Міністерстві енергетики.

Читайте також:

"Через несприятливі погодні умови знеструмлено 98 населених пунктів у Київській, Полтавській, Сумській, Черкаській, Чернігівській областях. Більшість із них - на Сумщині, де залишаються без світла понад 8 тис. споживачів", - йдеться в повідомленні.

Через обстріли на Донеччині знеструмлювалися 14,5 тис. споживачів. Також без світла залишається частина споживачів у Дніпропетровській, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях. Ремонтні бригади працюють там, де дозволяє безпекова ситуація.

Читайте також:

У Херсоні після підтоплення через підрив дамби Каховської ГЕС залишаються знеструмленими 1,2 тис. споживачів. Ремонтні роботи сповільнені через обстріли.

Раніше ми писали, що в ніч на 25 жовтня росіяни завдали удару по території неподалік Хмельницької АЕС. Унаслідок без світла залишилися 1860 споживачів у двох містах.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK