Виїзд чоловіків з України: прикордонники викрили хитру схему ухилянтів

Двоє чоловіків намагалися незаконно перетнути кордон України, сховавшись у таємному відсіку авто.
Виїзд чоловіків з України: прикордонники викрили хитру схему ухилянтів
Прикордонники викрили хитру схему ухиляння від контролю / dpsu.gov.ua

У пункті пропуску "Шегині", що на Львівщині, під час перевірки вантажно-пасажирського мікроавтобуса прикордонники викрили спробу уникнення прикордонного контролю. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Зазначається, що для переховування двох чоловіків призовного віку була збудована рухома перегородка між пасажирським та вантажним відсіками мікроавтобуса. За задумом водія, він мав спочатку представити для огляду один відсік, закрити двері, подати умовний стук, а потім відкрити двері іншого відсіку. 

"У цей час пасажири, які переховувалися за задніми пасажирськими сидіннями, мали перебратися у вантажну секцію. Але пильні прикордонники запідозрили обман. Після цього водій довго ходив довкола мікроавтобуса, ігноруючи вимоги відкрити двері", - йдеться в повідомленні.

Зрештою пасажирів мікроавтобуса все ж таки змусили вилізти зі схованки. Як з'ясувалося, перевізник погодився доставити двох чоловіків 1985 та 2003 років народження за межі України за 5 тисяч доларів США з кожного.

Читайте також:

За спробу незаконного перетинання кордону прикордонники оформили на двох пасажирів документи адмінпровадження за ст. 204 КУпАП. Також посадові особи Держприкордонслужби направили в Нацполіцію повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень у діях водія та пасажирів.

Раніше ми писали, що Служба безпеки заблокувала ще 3 схеми ухилення від мобілізації в різних регіонах України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK