Незаконний виїзд за кордон: ДПСУ затримала ухилянтів, які намагалися потрапити до Молдови

Правопорушники намагалися перевезти 6 ухилянтів до Молдови.
Незаконний виїзд за кордон: ДПСУ затримала ухилянтів, які намагалися потрапити до Молдови
Правопорушники намагалися перевезти 6 ухилянтів до Молдови / dpsu.gov.ua

Прикордонники запобігли незаконному переправленню осіб через державний кордон. Шість чоловіків намагалися виїхати з України до Молдови. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

"На транзитній ділянці дороги "Маяки - Удобне" зупинили вантажний та легковий транспортні засоби під керуванням мешканців Болградського району Одеської області. Під час огляду вантажівки в причепі виявили 6 громадян України", - йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, що жителі Донецької, Дніпропетровської та Одеської областей, які підлягають призову, вирішили незаконно потрапити до Молдови. Для реалізації свого плану вони звернулися до так званих "перевізників", знайшовши їх через закритий Telegram-канал.

Читайте також:

Зазначається, що ухилянти отримали вказівку прибути до Одеси, де їх зустріли та заховали в причепі вантажного транспортного засобу. Організатор здійснював супровід на легковому автомобілі.

"Попри незручності "поїздки", кінцева вартість трансферу за кордон мала коштувати від 4000 до 5000 доларів США з кожного", - додали в ДПСУ.

Читайте також:

Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 332 Кримінального кодексу України. Стосовно осіб, які намагалися незаконно потрапити до Молдови, складено протоколи про вчинення ними адмінправопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП.

Раніше ми писали, що Служба безпеки України ліквідувала ще дві схеми ухилення чоловіків призовного віку від мобілізації.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK