Масований обстріл України: Зеленський пообіцяв потужну відповідь РФ

Зеленський відреагував на масовану атаку РФ.
Масований обстріл України: Зеленський пообіцяв потужну відповідь РФ
Ворог завдав масованих ударів по Харківській області / t.me/dsns_telegram

У ніч на п'ятницю, 3 листопада, окупанти завдали масованого удару по Україні. Усього було запущено близько 40 дронів. Президент Володимир Зеленський пообіцяв потужну відповідь ворогові.

Читайте також:

"Цієї ночі було близько сорока "шахедів". Більше половини збито. Наша авіація, зенітники, мобільні вогневі групи, дякую вам, воїни, за кожне збиття! Захисники неба працювали результативно на території десяти областей: Харківської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Київської, Кіровоградської, Вінницької, Хмельницької, Львівської. Дякую всім за уважність", - написав глава держави в Telegram.

Він зазначив, що були й влучання. За попередніми даними, жертв немає.

Читайте також:

"Наслідки ліквідовуються. Харків… Львівщина, Франківщина. Посилюємо ППО. Посилюємо мобільні вогневі групи. Усвідомлюємо, що з наближенням зими російські терористи будуть намагатися завдавати більше шкоди. Будемо відповідати ворогу. Потужно!" - наголосив Зеленський.

Раніше ми писали, що, за словами Володимира Зеленського, Україна готується до можливих ударів росіян по енергетичній інфраструктурі й буде відповідати на них.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK