"Зараз не на часі": Зеленський зробив заяву про вибори в Україні

За словами Зеленського, під час війни всі вкиди в українське суспільство про вибори є безвідповідальними.
"Зараз не на часі": Зеленський зробив заяву про вибори в Україні
Президент України Володимир Зеленський / president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський відреагував на інформацію про ймовірне проведення в Україні виборів у 2024 році. У своєму вечірньому зверненні він підкреслив, що безвідповідально "вкидати" цю тематику в суспільство під час війни.

Читайте також:

"Усі ми бачимо, що зараз не час для широких святкувань чи інших зухвалих речей у тилу, які неприйнятні в час війни і тим більше тоді, коли армія, коли всі наші сили оборони живуть зовсім іншими емоціями: болем, боями, втратами, але і здобутками - здобутками для України. І всі ми розуміємо, що зараз, у воєнний час, коли є безліч викликів, абсолютно безвідповідально, якось так… легковажно та граючись вкидати в суспільство тематику виборів", - сказав президент.

Він заявив, що очікує від усіх відповідних структур та органів влади конкретних відповідей щодо завдань, які об'єктивно є перед нашою державою зараз. А також зазначив, що мають припинитися хвилі з будь-якими речами, які розколюють політично.

Читайте також:

"Ми повинні визначитись, що зараз час оборони, час битви, від якої залежить доля держави й людей, а не час вкидів, яких від України очікує лише Росія. Я вважаю, що зараз вибори не на часі. І якщо потрібно поставити крапку в тій чи іншій політичній суперечці й далі працювати лише в єдності, то в державі є структури, які здатні ставити крапки й давати суспільству всі необхідні відповіді. Щоб не залишилося простору для конфліктів і чужої гри проти України", - додав Зеленський.

Нагадаємо, більшість українців вважає, що національні вибори слід проводити після закінчення війни.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK