"Шлюбні послуги" за 4500 дол: в Одесі затримали організаторку "схеми" виїзду за кордон

Фігурантка підшукувала жінок з інвалідністю та організовувала їхній шлюб із чоловіками призовного віку.
"Шлюбні послуги" за 4500 дол: в Одесі затримали організаторку "схеми" виїзду за кордон
В Одесі поліція затримала організаторку "схеми" виїзду за кордон / npu.gov.ua

В Одесі затримали жінку, яка організувала схему незаконного виїзду чоловіків призовного віку за кордон. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

Організувала схему мешканка Одеси. Фігурантка підшукувала жінок з інвалідністю та організовувала їхній шлюб із чоловіками призовного віку.

"Подружжя" разом виїжджали за кордон, згодом жінка поверталася до України, а через деякий час сімейна пара розлучалася. Свої послуги "сваха" отримувала 4500 доларів США, з яких частину "наречений" за її вказівкою віддавав своїй майбутній фіктивній дружині", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Організаторці схеми та псевдодружині повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. За незаконне переправлення осіб через державний кордон чинним законодавством передбачена відповідальність позбавлення волі на строк від 7 до 9 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років із конфіскацією майна.

Раніше ми писали, що на Волині викрили та затримали правоохоронця, який переправляв чоловіків за кордон під виглядом інвалідів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK