У метро Києва тимчасово закриють 6 станцій: що сталося

Станції продовжать цілодобову роботу в режимі укриття.
У метро Києва тимчасово закриють 6 станцій: що сталося
Ілюстративне фото / kyivcity.gov.ua

Із суботи, 9 грудня, рух поїздів між станціями метро "Деміївська" та "Теремки" закриють для термінового проведення ремонту перегінного тунелю. Таке рішення ухвалено Постійною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Читайте також:

"У зв'язку з необхідністю термінового проведення ремонту на перегінному тунелі між станціями "Деміївська" та "Либідська" з 9 грудня рух поїздів Оболонсько-Теремківською лінією метро відбуватиметься між станціями "Героїв Дніпра" та "Либідська". Рух поїздів на відрізку між "Либідською" та "Деміївською" доведеться повністю зупинити до завершення робіт", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що станції метро "Деміївська", "Голосіївська", "Васильківська", "Виставковий центр", "Іподром", "Теремки" продовжать цілодобову роботу в режимі укриття.

Читайте також:

Для забезпечення перевезень пасажирів буде передбачено дублюючі маршрути наземним транспортом від станції метро "Теремки" до станції метро "Либідська".

За попередніми розрахунками, відновлювальні роботи триватимуть близько 6 місяців і проводитимуться на поверхні землі. 

Раніше ми писали, що правила та можливості оплати проїзду в громадському транспорті Києва залишаються такими, як раніше. Змінюється лише час списання коштів із банківської картки за проїзд, а саме після кожної другої поїздки.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK