Чому нацроумінг для абонентів "Київстару" відключили: у Держспецзв'язку назвали причину

Громадян закликають зберігати спокій та максимально користуватися Wi-Fi мережами.
Чому нацроумінг для абонентів "Київстару" відключили: у Держспецзв'язку назвали причину
Ілюстративне фото / Getty Images

Послуга національного роумінгу для абонентів "Київстару" була тимчасово заблокована, щоб уникнути перевантаження мереж інших операторів. Про це повідомили в Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України.

Читайте також:

"Для уникнення перевантаження мереж інших операторів, за запитом СБУ Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій видав розпорядження про тимчасове блокування послуги національного роумінгу для абонентів "Київстар", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що фахівці урядової команди реагування на комп'ютерні надзвичайні події CERT-UA, що діє при Держспецзв'язку, разом із колегами із СБУ та представниками телеком-оператора працюють над дослідженням кіберінциденту. 

Читайте також:

Громадян закликають зберігати спокій та максимально користуватися Wi-Fi мережами, а громадські заклади просять зробити власні мережі Wi-Fi доступними всім користувачам.

Раніше ми писали, що 12 грудня в роботі мобільного оператора "Київстар" виник масштабний технічний збій. У частини абонентів повністю відсутній зв'язок.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK