Коли можуть відновити інтернет та мобільний зв'язок "Київстар": відповідь СБУ

СБУ допомагає "Київстару" відновити роботу мережі.
Коли можуть відновити інтернет та мобільний зв'язок "Київстар": відповідь СБУ
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У середу, 13 грудня, "Київстар" планує відновити домашній інтернет, а також розпочати запуск мобільного зв'язку та інтернету. Служба безпеки допомагає компанії відновити роботу мережі. Про це повідомили в СБУ.

Читайте також:

Кіберфахівці Служби безпеки України та спеціалісти "Київстару" у взаємодії з іншими державними органами продовжують роботи з відновлення мережі після вчорашньої хакерської атаки.

"За попередніми розрахунками, 13 грудня планується відновити фіксований інтернет для домогосподарств, а також розпочати запуск мобільного зв'язку та інтернету", - йдеться в повідомленні.

У СБУ зазначили, що цифровій інфраструктурі "Київстару" було завдано критичних уражень, тому відновлення всіх послуг із дотриманням необхідних протоколів безпеки вимагає часу.

Читайте також:

Як розповіли в Службі безпеки, відповідальність за атаку вже взяло на себе одне з російських псевдохакерських угруповань. Воно є хакерським підрозділом головного управління генштабу збройних сил РФ (більш відомого як ГРУ).

Раніше ми писали, що після того, як у роботі мобільного оператора "Київстар" стався масштабний збій, знайшлися охочі нажитися на проблемі українців. Не проґавивши таку можливість, у месенджерах активізувалися шахраї.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK