Україна може закінчити війну раніше: Зеленський назвав умови

Президент розповів, за яких умов Україна може раніше закінчити війну.
Україна може закінчити війну раніше: Зеленський назвав умови
Президент України Володимир Зеленський / president.gov.ua

Попри думки та прогнози окремих військових командирів і представників держав-партнерів, терміни завершення війни РФ проти України залежать від багатьох чинників, зокрема й від стійкості України. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час підсумкової пресконференції в Києві.

Читайте також:

"Війна, перемога, поразка, стагнація залежать від багатьох рішень, багатьох ризиків, багатьох напрямів. Але здебільшого від нас із вами. Якщо ми не втратимо нашої стійкості, ми завершимо війну раніше. Якщо не втратимо нашого духу", - сказав глава держави.

Він наголосив, що українці не можуть віддати країну ворогу та готові йти до перемоги. 

"Якщо ми збережемо всі ці цілі, все, що в нас є, зробимо все, що ми можемо, і набагато більше, ніж кожен із нас може, я впевнений, ми зможемо наблизити цю перемогу", - вважає Зеленський.

Читайте також:

Президент відкинув можливість того, що в нинішній ситуації Україна зазнає поразки від Росії, адже країна зуміла вистояти на початку повномасштабного вторгнення, попри окупацію значної частини території та постійні ворожі удари по важливих об'єктах інфраструктури.

Нагадаємо, на думку керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова, РФ поки не планує вести війну проти України у 2025 році.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK