Українці повертаються додому: з чим пов'язане зростання пасажиропотоку на держкордоні

Динаміка перетину кордону свідчить про незначну перевагу в'їзду громадян в Україну над виїздом.
Українці повертаються додому: з чим пов'язане зростання пасажиропотоку на держкордоні
На державному кордоні відмічається зростання пасажиропотоку / dpsu.gov.ua

Прикордонники фіксують поступове збільшення потоку осіб та транспортних засобів у пунктах пропуску через державний кордон України. Це пов'язано з наближенням різдвяних та новорічних свят, повідомили в Державній прикордонній службі.

Читайте також:

За інформацією ДПСУ, кількість пропущених осіб за минулий тиждень зросла на понад 80 тис., транспорту - на 13,5 тис. порівняно з попереднім тижнем.

"Динаміка перетину кордону свідчить про незначну перевагу в'їзду громадян в Україну над виїздом. Разом із тим загальне збільшення пасажиропотоку відмічається як на в'їзд, так і на виїзд з України, через що на окремих напрямках фіксується і накопичення транспорту в обох напрямках", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що впродовж цих вихідних, 16-17 грудня, кількість перетинів кордону України на добу становила більш як 100 тис. осіб і близько 24 тис. транспортних засобів. Тоді як упродовж минулих вихідних, 9 та 10 грудня, прикордонники оформляли в середньому за добу 83 тис. осіб та 20 тис. транспортних засобів.

Читайте також:

Найбільш завантаженими залишаються пункти пропуску на кордоні з Польщею, на які припадає 50% від загального пасажиропотоку.

Раніше ми писали, що більшість біженців з України адаптувалися за кордоном, але бажають повернутися додому.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK