Арахамія уточнив, коли в Раду внесуть законопроєкт про мобілізацію

Очікується, що уряд подасть на розгляд комітету ВР законопроєкт щодо мобілізації.
Арахамія уточнив, коли в Раду внесуть законопроєкт про мобілізацію
Давид Арахамія / t.me/David_Arakhamia

Сьогодні, 25 грудня, Кабінет Міністрів мав внести у Верховну Раду законопроєкт щодо мобілізації, над яким він працює на прохання військових. Очікується, що це станеться найближчим часом, повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Читайте також:

"Сьогодні уряд мав би внести законопроєкт щодо мобілізації, над яким він працює на прохання військових. Сподіваюся, колеги з Кабінету Міністрів найближчим часом закінчать свою частину роботи. Бо відсутність цього законопроєкту породжує невизначеність і велику кількість фейків про блокпости, про "Дію" і т.д.", - написав він у Telegram.

За словами нардепа, алгоритм роботи не змінився. Військове командування внесло запит на мобілізацію 500 тис. військових, а уряд розробляє правила. 

Читайте також:

"Президент чітко наголосив, що вимагає комплексного підходу до проходження служби у Збройних силах. Просто набрати нових людей і не вирішити проблеми тих, хто служить зараз, не вихід. Парламент очікує готовий документ, який можна буде обговорювати на Комітеті. Військові потребують вирішення своїх проблем. Суспільство хоче почути відповіді на усі чутливі питання. Тож маємо продовжувати працювати, незважаючи на календар", - додав Арахамія.

Нагадаємо, за словами президента Володимира Зеленського, додаткова мобілізація 450-500 тисяч осіб буде коштувати Україні 500 млрд гривень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK