200 тис грн за непридатність до військової служби: на Чернігівщині затримали адвокатку

На Чернігівщині затримали адвокатку, яка за 200 тисяч гривень допомагала уникнути мобілізації.
200 тис грн за непридатність до військової служби: на Чернігівщині затримали адвокатку
На Чернігівщині затримали адвокатку, яка продавала ухилянтам довідки від ВЛК / npu.gov.ua

На Чернігівщині задокументували протиправну діяльність 36-річної адвокатки, яка на систематично допомагала чоловікам призовного віку отримати статус непридатного до військової служби. Про це повідомила Національна поліція.

Читайте також:

"Заручившись підтримкою членів ВЛК одного з медичних закладів, фігурантка вимагала від військовозобов'язаних неправомірну вигоду за оформлення необхідних документів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поліцейські за силової підтримки спецпризначенців КОРД затримали зловмисницю під час отримання 200 тисяч гривень хабаря за проходження медичного обстеження ВЛК громадянином із подальшим позитивним висновком про непридатність.

Крім того, в автомобілі фігурантки вилучили ще 8 тисяч доларів. Під час слідства задокументовані численні факти протиправної діяльності.

Читайте також:

Жінці повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368, ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Продовжуються заходи для встановлення всіх осіб, причетних до протиправних дій.

Раніше ми писали, що ДБР викрило схему ухилення від мобілізації, яку організував керівник одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Запоріжжя.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK