На Одещині викрили посадовця військкомату, який "відмазував" від мобілізації

За 2 тис. дол. США ділок робив "клієнтам" документи про визнання їх непридатними до військової служби, а за 3 тис. дол. США чоловіки могли ще й знятися з військового обліку.
На Одещині викрили посадовця військкомату, який "відмазував" від мобілізації
Посадовець військкомату "відмазував" від мобілізації / dbr.gov.ua

Правоохоронці викрили працівника Білгород-Дністровського РТЦК та СП, який за гроші допомагав військовозобов'язаним чоловікам уникнути мобілізації. Про це повідомили в ДБР.

Читайте також:

Зокрема, за 2 тис. дол. США ділок робив "клієнтам" документи про визнання їх непридатними до військової служби, а за 3 тис. дол. США чоловіки могли ще й знятися з військового обліку.

Задокументовано факт отримання співробітником військкомату 7 тис. доларів США за зняття з військового обліку трьох чоловіків.

Наразі працівники ДБР проводять обшуки за місцем роботи фігуранта, встановлюють повне коло причетних осіб серед інших посадовців. Також встановлюються особи, які могли "скористатися послугами" підозрюваного.

Читайте також:

Співробітнику РТЦК та СП повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 369-2 КК України. Санкція статті передбачає покарання до 5 років позбавлення волі. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Раніше ми писали, що правоохоронці ліквідували масштабну корупційну схему в Білгород-Дністровському міськрайонному суді Одеської області.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK