Кабмін виділив рекордну суму на будівництво оборонних споруд: скільки грошей спрямують

Гроші направлять на будівництво інженерно-технічних та фортифікаційних споруд, відповідне обладнання та систему невибухових загороджень.
Кабмін виділив рекордну суму на будівництво оборонних споруд: скільки грошей спрямують
На засіданні уряду / kmu.gov.ua

Кабінет Міністрів України виділив рекордну суму на облаштування оборонних рубежів. Таке рішення було ухвалено під час засідання уряду 19 січня. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також:

"Продовжуємо постійно посилювати нашу обороноздатність. Сьогодні виділяємо рекордну суму на облаштування оборонних рубежів. Йдеться про 17,5 млрд грн, які будуть направлені на будівництво інженерно-технічних та фортифікаційних споруд, відповідне обладнання та систему невибухових загороджень. Кошти виділяємо профільним відомствам та обласними державним адміністраціям", - розповів він.

Крім того, уряд затвердив механізм, яким буде розподілено додаткову субвенцію громадам у розмірі 33,4 млрд грн.

"Суттєва сума, яка допоможе місцевій владі виконувати всі необхідні видатки для стійкості та розвитку нашої держави", - зазначив Шмигаль.

Читайте також:

За його словами, підтримка надаватиметься у два етапи. Насамперед кошти виділяються громадам, які цього найбільше потребують. Зокрема, деокупованим територіям і територіям, де ведуться бойові дії.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів виділив близько 800 млн грн на фортифікаційні укріплення та розмінування територій на позачерговому засіданні 7 грудня.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK