Незаконно нарахував підлеглим 1 млн грн: підозрюється посадовець військової частини Миколаївщини

Посадовець із березня по липень 2022 року нараховував додаткові виплати 10 підлеглим військовослужбовцям, які нібито виконували бойові завдання на передовій.
Незаконно нарахував підлеглим 1 млн грн: підозрюється посадовець військової частини Миколаївщини
На Миколаївщині посадовець військової частини незаконно нарахував підлеглим 1 млн гривень / dbr.gov.ua

Правоохоронці повідомили про підозру начальнику штабу однієї з військових частин Миколаївщини, через недбалість якого безпідставно було виплачено майже 1 млн гривень із держбюджету. Про це повідомили в ДБР.

Читайте також:

Було встановлено, що посадовець із березня по липень 2022 року нараховував додаткові виплати 10 підлеглим військовослужбовцям, які нібито виконували бойові завдання на передовій.

"При цьому ці особи не перебували в районі проведення бойових дій, а деякі з них взагалі були відсутні на службі без поважних причин", - йдеться в повідомленні.

Наразі посадовцю повідомили про підозру за ч. 4 ст. 425 КК України. Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.

Читайте також:

Зараз вживаються дії для відшкодування завданих державі збитків.

Раніше ми писали, що співробітники ДБР завершили досудове розслідування щодо командира взводу однієї з військових частин на Одещині, який вимагав із бійців плату за можливість взяти відгул. Обвинувальний вирок направлено до суду.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK