Продавали "білі квитки": на Одещині затримали співробітника ТЦК та правоохоронця

На Одещині на хабарі спіймали співробітника військкомату та правоохоронця.
Продавали "білі квитки": на Одещині затримали співробітника ТЦК та правоохоронця
Затримано співробітника військкомату та правоохоронця, які торгували "білими квитками" / dbr.gov.ua

На Одещині затримали співробітника військкомату та правоохоронця, які торгували "білими квитками" для ухилення від мобілізації. Про це повідомили в ДБР.

Читайте також:

Так, правоохоронці викрили співробітника Роздільнянського районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки Одеської області, який за 7 тис. доларів США обіцяв допомогти ухилянту.

"Через свого знайомого правоохоронця він запропонував військовозобов'язаному чоловіку організувати видачу документів про непридатність до служби. Він навіть надав вибір, як оформити непридатність: це могло бути як одруження з жінкою з інвалідністю, так і за станом здоров'я", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що 5 лютого 2024 року ділка з ТЦК та його посередника-правоохоронця затримали під час одержання 7 тис. доларів США за "послугу".

Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Читайте також:

Також працівники ДБР встановлюють коло осіб, які могли скористатися послугою, та посадовців, причетних до оборудки.

Раніше ми писали, що в Україні порушили понад 9 тис. кримінальних справ за фактом ухилення від мобілізації. Найбільше проваджень зареєстровано в Закарпатській області.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK