Україна створює майданчик, де Путін зможе визнати свій програш у війні, - Зеленський

Зеленський наголосив, що результат цієї війни залежить, зокрема, і від партнерів України.
Україна створює майданчик, де Путін зможе визнати свій програш у війні, - Зеленський
Президент України Володимир Зеленський / president.gov.ua

Україна створює майданчик, на якому президент РФ Володимир Путін буде змушений визнати свій програш у цій війні та не зможе реалізувати жодних своїх планів. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час пресконференції в межах форуму "Україна. Рік 2024".

Читайте також:

"Ми запропонуємо майданчик, на якому Путін може погодитися з тим, що програв цю війну і що це була помилка. Для нього маленька, але для нас це трагедія. І для всього демократичного світу це трагедія, безумовно. І тому має бути справедливість у цьому питанні", - зазначив глава держави.

Він висловив переконання, що Україна не програє в цій війні, адже вже пройшла найважчий її період - на початку повномасштабного вторгнення Росії два роки тому.

Читайте також:

"Принаймні в нас немає цієї альтернативи - не перемогти. Немає можливості програти. Бо, якщо Україна програє, ми не існуватимемо. Тому нам точно не підходить такий фінал боротьби за своє життя", - наголосив Зеленський.

Він акцентував, що результат цієї війни залежить, зокрема, і від партнерів України.

"Якщо ми будемо сильні, зі зброєю, ми не програємо цю війну. Ми переможемо. Тому що всі кроки Путіна назад точно матимуть великий вплив на його суспільство. І він думатиме вже про внутрішню безпеку. Путін сьогодні все говорить про плани 2030 року. Він бачить себе до 2030 року. А ми хотіли б з ним закінчити раніше", - повідомив президент.

Читайте також:

Глава держави також зазначив, що Україна, зокрема, тривалий час працює над отриманням далекобійної зброї.

Раніше ми писали, що завдання втрат російській армії на полі бою, політична ізоляція у світі, посилення санкційного тиску та запровадження конфіскації заморожених російських активів послаблять владу президента Володимира Путіна всередині РФ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK