ПриватБанк запустив прямі грошові перекази з Канади в Україну: що потрібно знати

Українці відтепер зможуть отримувати швидкі та доступні грошові перекази з Канади через систему PrivatMoney.
ПриватБанк запустив прямі грошові перекази з Канади в Україну: що потрібно знати
Ілюстративне фото / EPA/UPG

Державний ПриватБанк запустив прямі грошові перекази з Канади в Україну. Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Читайте також:

Так, українці відтепер зможуть отримувати швидкі та доступні грошові перекази з Канади через систему PrivatMoney завдяки партнерству ПриватБанку та канадської фінтех-компанії RemitBee.

Як розповіли в пресслужбі, до кінця березня 2024 року перший переказ на суму до 250 канадських доларів з Канади в Україну через нового партнера PrivatMoney можна буде зробити безкоштовно. Мінімальна сума переказу становить 10 дол. 

Надіслати з Канади в Україну переказ RemitBee можна через сайт чи мобільний додаток компанії. Отримати переказ RemitBee через PrivatMoney можна автоматично на картку (якщо відправник вказав дані картки одержувача), з контрольним номером переказ можна отримати в "Приват24" (вебсайт і мобільний додаток), ТСО, АТМ, через відділення банку, службу підтримки клієнтів 3700 та онлайн допомогу в чаті в "Приват24". 

Читайте також:

"Щоб чисельна діаспора та українці, що зараз перебувають за кордоном, могли завжди зручно та швидко підтримати рідних та друзів в Україні, ми розширюємо географію партнерів системи доступних грошових переказів PrivatMoney і виходимо на канадський ринок. Унікальні технології банку дозволяють отримувати перекази онлайн із будь-якої країни світу просто на картку, без зайвих зусиль та витрат", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що державний ПриватБанк оголосив про зниження вартості міжнародних карткових переказів до кінця квітня.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK