Кабмін додатково виділив 5 млрд грн на закупівлю ударних дронів - Мінекономіки

На сьогодні вже укладено угоди з виробниками БПЛА на суму близько 30 млрд грн, у процесі перебуває підготовка контрактів на суму 14 млрд грн.
Кабмін додатково виділив 5 млрд грн на закупівлю ударних дронів - Мінекономіки
Ілюстративне фото / facebook.com/GeneralStaff.ua

Кабінет Міністрів України додатково виділив із резервного фонду державного бюджету 5 млрд грн на закупівлю дронів для Сил оборони. Відповідний проєкт рішення уряд підтримав на засіданні 18 березня, повідомили в Міністерстві економіки.

Читайте також:

"Це лише невелика частка того, що держава планує поставити Силам безпеки та оборони цього року. Загалом на сьогодні вже укладено угоди з виробниками БПЛА на суму близько 30 млрд грн, у процесі перебуває підготовка контрактів на суму 14 млрд грн. І, зрозуміло, це не вичерпний обсяг. Задоволення потреб фронту - пріоритет №1. Тож уряд продовжить як планове, так і оперативне фінансування закупівель безпілотників", - наголосила міністр економіки Юлія Свириденко.

Відповідно до рішення Кабміну кошти виділені адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, яка має придбати відповідне майно та передати його силам оборони.

Раніше ми писали, що 23 січня Кабінет Міністрів ухвалив рішення про передачу Силам безпеки та оборони 9,6 млрд грн військового ПДФО.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK