У Харкові достроково завершать опалювальний сезон: коли почнуть вимикати тепло

Минулої п'ятниці ворог фактично знищив основні енергетичні об'єкти, за рахунок яких живився Харків.
У Харкові достроково завершать опалювальний сезон: коли почнуть вимикати тепло
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У Харкові вирішили достроково завершити опалювальний сезон через дефіцит електроенергії. Теплопостачання почнуть відключати з завтрашнього дня, 26 березня. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

Читайте також:

За його словами, минулої п'ятниці ворог фактично знищив основні енергетичні об'єкти, за рахунок яких живився Харків.

"Усі ці дні комунальні служби спільно з енергетиками продовжують усувати наслідки тієї атаки, аби відновити надання комунальних послуг у житлових будинках. І хоча частково їм уже вдалося це зробити, дефіцит електроенергії все ще відчутний. Через це чи не єдиним із можливих заходів для зменшення навантаження на енергосистему вбачається дострокове завершення опалювального сезону", - розповів Терехов.

Читайте також:

Він зазначив, що тільки це дозволить забезпечити електроенергією максимальну кількість споживачів та дати гарячу воду в будинки харків'ян.

Міський голова додав, що відключати теплопостачання почнуть із завтрашнього дня. Температура повітря на вулиці сприятлива.

Раніше ми писали, що в Україні опалювальний сезон завершиться раніше звичайного терміну. Через плюсову температуру опалення почнуть відключати вже наприкінці березня.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK