Крадіжка з банку: у Львові затримали підозрюваних

Правоохоронці вилучили в зловмисників гроші та ювелірні вироби, викрадені з банку, молотки та інше.
Крадіжка з банку: у Львові затримали підозрюваних
У Львові сталося пограбування банку / npu.gov.ua

Сьогодні, 25 березня, у Львові сталося пограбування банку. Правоохоронцям вдалося оперативно затримати зловмисників. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

"Сьогодні близько 7:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Володимира Великого двоє невідомих чоловіків в масках вийшли з приміщення банку. Обидва несли в руках великі сумки та молотки. За словами заявника, вони сіли в автомобіль "Опель" та поїхали в напрямку вулиці Стрийської", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці встановили місцезнаходження автомобіля зловмисників, напрям його руху та передали цю інформацію екіпажам патрульної поліції, які невдовзі затримали їх на вулиці П'ясецького.

Особи чоловіків встановлені: ними виявилися двоє львів'ян віком 31 та 40 років. Правоохоронці вилучили в них речові докази причетності до вчинення злочину: гроші та ювелірні вироби, викрадені з банку, молотки та інше. Сума викраденого наразі встановлюється.

Читайте також:

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 5 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Раніше ми писали, що українцям дали кілька порад, як не стати жертвою автокрадіїв.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK