Ошукала клієнтів банку на 86 млн грн: Нацполіція затримала шахрайку

38-річна киянка, колишня менеджерка банку з роботи з віп-клієнтами, виманювала кошти в громадян, обіцяючи високий дохід, та привласнювала їх.
Ошукала клієнтів банку на 86 млн грн: Нацполіція затримала шахрайку
Нацполіція затримала зловмисницю, яка ошукала клієнтів банку / npu.gov.ua

Національна поліція затримала зловмисницю, яка ошукала клієнтів банку на майже 86 млн гривень. 38-річна киянка, колишня менеджерка банку з роботи з віп-клієнтами, виманювала кошти в громадян, обіцяючи високий дохід, та привласнювала їх. Про це повідомила пресслужба поліції.

Читайте також:

Як розповіли у відомстві, після свого звільнення з банку жінка вирішила використати довіру ексклієнтів на власну користь. А щоб уникнути підозр, шахрайка орендувала приміщення під справжнім банківським відділенням та приховала інформацію про своє звільнення.

"Там жінка просила в ексклієнтів гроші в борг під відсотки. Кошти зобов'язувалась повернути в найкоротший термін, а для переконливості писала розписку. Проте після отримання грошей вимикала телефон і зникала", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Наразі відомо, що так жінка видурила майже 86 млн гривень під виглядом позики. Серед постраждалих були й працівники МВС.

Зазначається, що правоохоронці зібрали ґрунтовну доказову базу протиправної діяльності фігурантки та оголосили їй про підозру за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України. 

"Не бажаючи нести відповідальності за скоєне, жінка вирішила уникнути судових засідань та втекти від слідства. Однак працівники ДВБ (Департамент внутрішньої безпеки - ред.) встановили місцеперебування та затримали її", - додали в поліції.

Читайте також:

Суд уже обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 30 млн гривень. Триває слідство з метою встановлення інших причетних до афери.

Раніше ми писали, що курсантці одного з правоохоронних вищих навчальних закладів Дніпропетровщини повідомили про підозру. Вона видавала себе за військового та ошукала мешканку Дніпра більш ніж на 800 тис. гривень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK