Коли в Києві почнуть відключати опалення: Кличко назвав дату

У Києві завершують опалювальний сезон.
Коли в Києві почнуть відключати опалення: Кличко назвав дату
Мер Києва Віталій Кличко / kyivcity.gov.ua

Київ планує раніше завершити опалювальний сезон, враховуючи значне потепління, яке прогнозують синоптики. Уже з 28 березня місто розпочне процес відключення будівель від опалення. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Читайте також:

"Централізована система теплопостачання Києва є найбільшою в Україні та однією з найбільших у Європі. Тому як для її розгортання, так і для переходу в літній режим необхідно кілька днів. Враховуючи це, з 28 березня ми розпочинаємо процес відключення. Дострокове завершення опалювального сезону дасть змогу столиці зекономити енергоносії та не витрачати без потреби природний газ. А мешканцям міста - зекономити на сплаті за опалення", - розповів Кличко.

Він нагадав, що відключення систем опалення в закладах охорони здоров'я, культури, фізичної культури й спорту, дошкільної та загальної середньої освіти, а також в установах та закладах соціального обслуговування відбувається за письмовими заявками їхніх керівників.

Читайте також:

Як зазначив мер, незважаючи на колосальні ризики та ворожі обстріли, Київ пройшов опалювальний сезон стабільно та без збоїв у роботі систем життєзабезпечення.

Раніше ми писали, що в Харкові вирішили достроково завершити опалювальний сезон через дефіцит електроенергії. Теплопостачання почнуть вимикати з 26 березня.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK