Привласнила 1 млн грн внесків для ЗСУ: в Україні викрили адміністраторку Telegram-каналу

Адміністраторка відомого Telegram-каналу Нікополя неодноразово організовувала збір коштів нібито на допомогу українським військовим.
Привласнила 1 млн грн внесків для ЗСУ: в Україні викрили адміністраторку Telegram-каналу
Псевдоволонтерка привласнила мільйон гривень внесків на ЗСУ / gp.gov.ua

Правоохоронці викрили адміністраторку Telegram-каналу, яка привласнила майже 1 млн грн благодійних внесків для ЗСУ на Дніпропетровщині. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Читайте також:

За даними слідства, підозрюваною виявилася мешканка Києва. Вона, будучи адміністраторкою відомого Telegram-каналу Нікополя, неодноразово організовувала збір коштів нібито на допомогу українським військовим.  

"Для перерахування грошей на військове спорядження, автомобілі, квадрокоптери псевдоволонтерка вказувала реквізити своїх банківських карток. Після чого привласнювала добровільні пожертви й витрачала на власні потреби", - йдеться в повідомленні.

Таким чином за пів року підозрювана отримала від громадян майже 1 млн грн. 

Читайте також:

Під час обшуків за місцем мешкання жінки правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку, мобільний телефон, грошові кошти. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Раніше ми писали, що київські правоохоронці викрили шахраїв, які збирали гроші нібито на лікування поранених військовослужбовців та тяжкохворих дітей. Вони ошукали громадян на суму майже 700 тисяч гривень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK