Торгували "білими квитками": судитимуть працівника військкомату та правоохоронця

Працівник військкомату через свого знайомого правоохоронця запропонував військовозобов'язаному "допомогти" у видачі документів про непридатність до служби.
Торгували "білими квитками": судитимуть працівника військкомату та правоохоронця
Судитимуть працівника військкомату та правоохоронця за продаж "білих квитків" / dbr.gov.ua

За матеріалами ДБР судитимуть працівника військкомату та правоохоронця, які на Одещині торгували "білими квитками". Про це повідомила пресслужба ДБР.

Читайте також:

Так, працівники ДБР завершили розслідування стосовно співробітника Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Одеської області, який спільно з правоохоронцем обіцяли за гроші допомогти ухилянтам уникнути призову.

Обвинувальний акт направлено до суду.

Встановлено, що працівник військкомату через свого знайомого правоохоронця запропонував військовозобов'язаному чоловіку "допомогти" у видачі документів про непридатність до служби. Він навіть надав "вибір": оформити непридатність через одруження з жінкою з інвалідністю або обмеження за станом здоров'я.

Читайте також:

У лютому 2024 року працівники ДБР затримали ділків під час отримання 7 тис. доларів США.

Фігуранти відсторонені від посад, вони обвинувачуються в одержанні неправомірної вигоди, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (за ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 369-2 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Раніше ми писали, що на Одещині затримали працівника військкомату та правоохоронця, які торгували "білими квитками" для ухилення від мобілізації.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK