Укрзалізниця запустила новий міжнародний маршрут: скільки коштують квитки та де можна купити

Придбати квитки можна на сайті чеського перевізника RegioJet.
Укрзалізниця запустила новий міжнародний маршрут: скільки коштують квитки та де можна купити
Укрзалізниця та RegioJet запустили новий міжнародний маршрут / t.me/UkrzalInfo

У четвер, 28 березня, Укрзалізниця та чеський приватний перевізник RegioJet запустили новий міжнародний маршрут "Прага - Чоп". Про це повідомили в Міністерстві відновлення.

Читайте також:

Сьогодні поїзд, який поєднує столицю Чехії - Прагу, словацький Кошице та український Чоп, здійснив перший рейс. Час поїздки між Прагою та Чопом складає близько 13 годин, поїзд "нічний". Відправлення з Праги щодня о 21:52, прибуття до Чопа о 10:35. У зворотному напрямку відправлення з Чопа щодня о 17:35, прибуття до Праги о 05:57. 

"Спеціально під запуск нового міжнародного сполучення Укрзалізниця призначила і новий внутрішній денний поїзд №345/346 Чернівці - Чоп - Ужгород, розклад руху якого підлаштований для комфортної пересадки буковинських та закарпатських пасажирів", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в міністерстві, вартість квитків до/з Праги залежить від дня поїздки й у середньому становить близько 1060 грн за сидяче місце або 1700 грн за спальне місце. Придбати їх можна на сайті перевізника RegioJet. 

Читайте також:

При цьому в чеському поїзді доступні жіночі купе, асортимент страв та напоїв із бортового меню, зокрема сніданки. 

Раніше ми писали, що пасажири, які через масові перекриття трас польськими активістами не встигли на свій рейс, зможуть протягом доби сісти на інший поїзд до України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK