ТОП-5 технологічних компаній із залучення інвестицій

Які проєкти залучили $297,3 млн інвестицій цього тижня.
ТОП-5 технологічних компаній із залучення інвестицій
ілюстративне фото / depositphotos

У період із 23 по 30 березня 2024 р. 36 проєктів залучили інвестиції на загальну суму $297,3 млн. Про це повідомляє Incrypted.

Лідерами за сумою отриманого фінансування стали проєкти 0G Labs та Parallel. Увага фондів була зосереджена на секторах розробки блокчейн-сервісів та інфраструктури.

інфографіка
інфографіка / Incrypted

Топ-5 компаній з отриманих інвестицій виглядає так:

$35 млн – 0G Labs. Компанія залучила інвестиції в рамках попереднього раунду фінансування, який очолила компанія Hack VC 0G Labs, яка займається розробкою модульного блокчейну, орієнтованого на децентралізовані програми, що використовують штучний інтелект.

$35 млн – Parallel. Стартап, який розробляє блокчейн-гру з елементами NFT, зібрав кошти в рамках раунду фінансування, в якому взяли участь Solana Ventures, Distributed Global, OSS Capital, VanEck, Focus Labs, Big Brain Holdings, Base, Collab+Currency, Amber Group, Spartan Group , Builder Capital та інші.

Читайте також:

$30 млн – Gunzilla Games. Компанія, що розробляє гру Off the Grid. Кошти вдалося отримати в рамках раунду фінансування, який очолили CoinFund і фонд Blizzard від Avalanche. Також було проведено стратегічний токен-раунд на $10 млн за участю Republic Capital та Morningstar Ventures. Новий капітал буде спрямовано на розробку Off the Grid. Відомо, що гра вийде на консолях Sony PlayStation та Microsoft Xbox, а також на ПК.

$15,3 млн – DappOS. Компанія залучила кошти в раунді фінансування серії A, який очолив фонд Polychain Capital за участю Nomad Capital, IDG, Flow Traders, IOBC, NGC, Amber Group, Uphonest, Taihill, Waterdrip, Bing Ventures, Spark Digital Capital, Satoshi Lab та Metalpha та інші . Оцінка стартапу після отримання капіталу зросла до $300 млн.

$15 млн – peaq. DePIN-проєкт зібрав інвестиції від Generative Ventures, Borderless Capital, The Spartan Group, Animoca Brands, NGC Ventures, DWF Labs та ще восьми контрагентів. Фінансування буде використано для розширення Peaq-екосистеми перед запуском основної мережі.

Раніше ми писали , що в Україні запустили закрите бета-тестування програми електронного резидентства uResidency Завдяки ній іноземці зможуть зареєструвати та вести бізнес, а також сплачувати податки в Україні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK