В управління ФДМУ надійшли активи російського пропагандиста Кисельова

Крім активів Кисельова, ФДМ отримав в управління корпоративні права компанії "Атлантіс - ПАК Україна" та ринок у Херсонській області.
В управління ФДМУ надійшли активи російського пропагандиста Кисельова
Дмитро Кисельов / росСМИ

Фонд державного майна України отримав в управління низку санкційних активів, зокрема корпоративні права російського "журналіста" Дмитра Кисельова в ТОВ "Клуб Сковорода" та ТОВ "Промо.Юей". Про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

Читайте також:

Зазначається, що компанії пов'язані з російським пропагандистом Кисельовим, який раніше організовував фестиваль Jazz Koktebel. Рішенням Вищого антикорупційного суду України від 4 березня активи було конфісковано на користь держави.

Крім того, список санкційного майна поповнився компанією "Атлантіс - ПАК Україна", дочірнє підприємство ПрАТ "Пентопак", яке нещодавно було передано в управління ФДМУ. Кінцевим бенефіціарним власником є громадянка РФ.

Також Фонд держмайна отримав нові санкційні активи, серед яких ринок у Херсонській області, що належав місцевому колаборанту Георгію Кальонову.

Читайте також:

За інформацією відомства, загалом ФДМУ уже володіє 735 подібними активами, 12 з яких уже реалізовано, що принесло державі понад 32 млн гривень.

Раніше ми писали, що 7 березня прем'єр-міністр Денис Шмигаль провів нараду щодо конфіскації російських заморожених активів за участю Міністерства юстиції, Міністерства закордонних справ, Міністерства фінансів, Міністерства економіки, Національного банку України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK