На оборону та допомогу військовим: Київрада планує виділити ще понад 1,5 млрд гривень

Київ з початку 2024 року виділив на потреби сил безпеки та оборони понад 6,5 млрд гривень.
На оборону та допомогу військовим: Київрада планує виділити ще понад 1,5 млрд гривень
Мер Києва Віталій Кличко / kyivcity.gov.ua

Сьогодні, 11 квітня, Київрада планує виділити ще понад 1,5 млрд гривень на допомогу військовим. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив на засіданні Київради, передає пресслужба КМДА.

Читайте також:

"Сьогодні ми маємо додати ще понад 1,5 млрд гривень на допомогу нашим військовим. З них: 995 млн за програмою "Захисник Києва". 30 млн - субвенція Міністерству оборони України. Ще майже 80 млн додаємо на облаштування фортифікаційних споруд. Та майже 460 млн гривень - за міською цільовою програмою "Турбота" на соціальні виплати для захисників та захисниць", - розповів Кличко.

Він нагадав, що на одному з минулих засідань депутати Київради збільшили фінансування потреб сил безпеки та оборони з бюджету громади до понад 5 млрд гривень.

Читайте також:

"Тепер збільшуємо ще. Тобто сумарно вже виходить, що Київ виділив понад 6,5 млрд за період цього року. І ми, як я і говорив, продовжуємо шукати можливості, аби й надалі збільшувати фінансування потреб військових та ветеранів", - наголосив мер. 

Раніше ми писали, що в Києві ще 626 мобілізованих, які вступили до лав ЗСУ після 1 грудня 2023 року, отримали виплати в розмірі 30 000 грн на свої банківські рахунки.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK