По всій Україні 22 травня діятимуть графіки: коли вимкнуть світло

З 07:00 до 18:00 застосування обмежень не прогнозується.
По всій Україні 22 травня діятимуть графіки: коли вимкнуть світло
Ілюстративне фото / Getty Images

У середу, 22 травня, в усіх областях України діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії з 00:00 до 07:00 та з 18:00 до 24:00. Про це повідомила пресслужба НЕК "Укренерго".

Читайте також:

"22 травня графіки погодинних відключень будуть діяти для промислових та побутових споживачів по всій території України з 00:00 до 07:00 та з 18:00 до 24:00 доби. Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежується", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з 07:00 до 18:00 застосування обмежень не прогнозується.

Читайте також:

Відключення можуть бути застосовані при перевищенні визначених обсягів лімітів споживання, які диспетчерський центр Укренерго щовечора доводить до кожного обленерго. Інформацію, коли саме будуть застосовані відключення в конкретному регіоні, можна дізнатися в кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах.

Раніше ми писали, що Міністерство енергетики зараз продовжує розрахунки по тарифах на електроенергію для населення. Остаточне рішення щодо їхнього розміру ще не ухвалено.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK