Укренерго переглянуло графіки відключення світла 22 травня: коли не буде електрики

Увечері графіки погодинних відключень будуть діяти в усіх регіонах України для промислових та побутових споживачів з 20:00 до 24:00.
Укренерго переглянуло графіки відключення світла 22 травня: коли не буде електрики
Ілюстративне фото / Getty Images

У середу, 22 травня, в Україні пом'якшили обмеження споживання електроенергії. Спочатку передбачалося, що графіки діятимуть з 18:00, проте початок відключень перенесли на 20:00. Про це повідомила пресслужба НЕК "Укренерго".

Читайте також:

У компанії нагадали, що сьогодні з 00:00 до 07:00 в усіх регіонах України для промислових та побутових споживачів діяли графіки погодинних відключень.

"Наразі з 07:00 до 20:00 диспетчерський центр Укренерго скасував обмеження споживання в усіх областях. Сонячна погода сприяє роботі промислових та дахових сонячних електростанцій, дефіцит в енергосистемі зменшився", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що ввечері графіки погодинних відключень будуть діяти в усіх регіонах України для промислових та побутових споживачів з 20:00 до 24:00.

Раніше ми писали, що українці мають на побутовому рівні готуватися до того, що не лише влітку, а й узимку можливі відключення світла. Оскільки в холодну пору року споживання електроенергії зростає.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK