Незаконно збагатився на 142 млн грн: судитимуть ексначальника Одеського ТЦК

До суду скерували обвинувальний акт за фактом незаконного збагачення колишнього одеського військкома.
Незаконно збагатився на 142 млн грн: судитимуть ексначальника Одеського ТЦК
Колишнього одеського військкома судитимуть за незаконне збагачення / dbr.gov.ua

До суду скерували обвинувальний акт стосовно колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) за фактом незаконного збагачення (ст. 368-5 КК України). Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Читайте також:

Як встановили правоохоронці, полковник, перебуваючи на посаді начальника Одеського ОТЦК та СП, з лютого 2022 року по квітень 2023 року набув активів на понад 142 млн грн.

Також напередодні йому повідомили про нову підозру в організації легалізації майна, одержаного злочинним шляхом в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 209 КК України).

Читайте також:

В Офісі Генпрокурора не називають ім'я фігуранта, але відомо, що у вказаний період посаду начальника Одеського ОТЦК та СП обіймав Євген Борисов.

Раніше ми писали, що 28 травня співробітники ДБР затримали в Києві ексначальника Одеського обласного ТЦК та СП Євгена Борисова після того, як за нього було внесено заставу в сумі 12 млн гривень за попереднім обвинуваченням. Йому повідомили про нову підозру.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK