Столичний метрополітен переплатив 10% на тому самому товарі, який купив з різницею у рік

У одного й того ж виробника ціни за рік виросли на 35 тис. євро за одиницю товару.
Столичний метрополітен переплатив 10% на тому самому товарі, який купив з різницею у рік
ілюстративне фото / kyivcity.gov.ua

КП "Київський метрополітен" на тендері замовив компанії "S&K Ltd." sro» (Чехія) обладнання для безперебійного живлення для станцій "Лук'янівська", "Оболонь" та "Лісова" на 1,07 млн ​​євро.

Про це пишуть "Наші грощі" з посиланням на дані системи "Прозорро".

Читайте також:

Видання повідомляє, що йдеться про постачання та монтування системи безперебійного живлення пристроїв СЦБ на базі джерела безперебійного живлення D220D220/35,4/2rfg-PDG+2xD220G24/350BWru-PDG за 356 000 євро. Виробником є ​​компанія Benning Elektrotechnik und Elektronik GmbH & Co. KG» (Німеччина). Такі системи призначені для забезпечення безперебійного живлення та роботи сигналізації, централізації та блокування як з електроживленням, так і без нього.

Водночас, як зазначають «Наші гроші», у липні минулого року "Київметрополітен" вже замовляв цьому постачальнику такі самі системи для станцій "Кловська", "Арсенальна" та "Золоті ворота". Тоді вони обійшлися в 321 700 євро або на 10% дешевше.

Раніше ми писали про те, що в КМДА повідомили, що з 3 червня збільшився інтервал руху поїздів столичної підземки через дефіцит кадрів, пов'язаний з мобілізацією.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK