"Готові сісти за стіл переговорів хоч завтра": Путін назвав умови припинення вогню в Україні

Російський диктатор знову зробив цинічні заяви щодо України.
"Готові сісти за стіл переговорів хоч завтра": Путін назвав умови припинення вогню в Україні
Володимир Путін / Getty Images

Росія готова припинити бойові дії та хоч завтра сісти за стіл переговорів з Україною, проте є декілька умов. Про це заявив президент РФ Володимир Путін, передає Кореспондент.net.

Читайте також:

"Ми готові сісти за стіл переговорів хоч завтра, там є, з ким вести переговори. Наші умови для початку таких переговорів прості та зводяться до наступного: українські війська мають бути повністю виведені з Донецької, Луганської "народних республік", Херсонської та Запорізької областей", - сказав російський диктатор.

Він наголосив, що українські війська мають бути виведені "з усієї території цих регіонів у межах їхніх адміністративних кордонів, які існували на момент їхнього входження в Україну".

Читайте також:

"Щойно в Києві заявлять про те, що готові до такого рішення, і почнуть реальне виведення військ із цих регіонів, а також офіційно повідомлять про відмову від планів вступу до НАТО, з нашого боку негайно, буквально тієї ж хвилини буде наказ припинити вогонь і розпочати переговори", - заявив Путін.

За його словами, РФ сьогодні робить "ще одну конкретну реальну мирну пропозицію".

Нагадаємо, більшість українців (60%) вважають, що РФ прагне знищити українську націю (34%) чи навіть здійснити фізичний геноцид більшості населення (26%).



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK