Перша з країн НАТО: Данія інвестуватиме у виробництво зброї в Україні

Данія стала першою країною НАТО, яка інвестуватиме свої кошти у виробництво озброєння на території України.
Перша з країн НАТО: Данія інвестуватиме у виробництво зброї в Україні
Україна та Данія підписали Меморандум щодо закупівлі українського озброєння та техніки / mil.gov.ua

Данія - перша країна НАТО, яка інвестуватиме у виробництво українського озброєння. Про це повідомили в Міністерстві оборони України.

Читайте також:

13 червня в рамках роботи Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" міністр оборони України Рустем Умєров провів зустріч із міністром оборони Данії Троельсом Лундом Поульсеном та міністеркою оборони Нідерландів Кайсою Оллонгрен.

Унаслідок Данія та Україна підписали Меморандум щодо закупівлі озброєння та техніки в українських виробників.

"Це великий крок, оскільки Данія стала першою іноземною країною НАТО, яка інвестуватиме свої кошти у виробництво озброєння на території України. Це підтвердження того, що українська оборонна промисловість готова до співпраці на міжнародному рівні і здатна відповідати найвищим стандартам", - зазначив Умєров.

Читайте також:

Крім того, з міністеркою оборони Нідерландів Кайсою Оллонгрен було підписано лист про наміри, який започатковує співпрацю між Україною та Нідерландами щодо підтримки українського оборонно-промислового комплексу (ОПК).

Раніше ми писали, що Данія оголосила про виділення 200 млн данських крон ($28,5 млн) на закупівлю озброєння та військової техніки для ЗСУ в українських виробників.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK